Készíts egyedi szőnyeget!

Egyedi nyomtatott szőnyeg

 

Készíts saját egyedi szőnyeget a szőnyegtervező programunkkal: itt találkozik a stílus a padlóval!

Szeretnéd, ha a saját tered egész évben szemet gyönyörködtető lenne? Használd a szőnyegtervező programunkat, és pillanatok alatt olyan szőnyeget alkothatsz, amit büszkén mutogathatsz.

Három dolog, amiért a szőnyegtervező programunk szuper:

- Egyszerű. A szőnyegtervező eszközünk felhasználóbarát, nem túl sok, de pont annyi funkcióval, amennyi csak kell. Mert nálunk a jelszó: A kevesebb több!

- Gyors. Két lépés és kész: tervezd meg a szőnyeged, és add le a rendelést. Tiszteletben tartjuk az idődet!

- Minőségi. Minden szőnyeget odafigyeléssel és a legjobb anyagokból készítünk, plusz digitális csodatechnikával. És persze, mindezt nagy szeretettel!

Nincs szükség letöltésre a szőnyegtervezéshez!

Nem kell programot telepítened, csak töltsd fel a képeidet és rendeld meg a szőnyeged online. Kattints a feltöltés gombra, és voilá, már kész is a tökéletes szőnyeg. Lehet ennél egyszerűbb? Próbáld ki!

Nyíltan és hálásan várjuk visszajelzésedet, ötleteidet vagy bármilyen egyéb észrevételedet. Szóval, mi a véleményed a tökéletes szőnyegről?

Miért érdemes

minket választanod?

Kiváló nyomdai minőség.

Kiváló nyomdai minőség.

Digitális technológia, legjobb minőségű papír alapanyagok.
Könnyen kezelhető szerkesztő, letöltés nélkül.

Könnyen kezelhető szerkesztő, letöltés nélkül.

Egyszerű, gyors, online szerkesztőprogramok.
100% garancia!

100% garancia!

Hibás termékek javítása, újragyártása, elveszett csomagok pótlása, pénzvisszafizetési garancia.
Ingyenes szállítás.

Ingyenes szállítás.

30 000 Ft felett a kiszállítás díjtalan.
Biztonságos fizetési lehetőségek.

Biztonságos és kényelmes online fizetési módok.

A futárnál bankkártyával is fizethetsz.

Ezért szeretnek bennünket

 
Több ezer elégedett ügyfél
Vásárlóink nagyon kedvelik azt, hogy gyorsan és egyszerűen tervezhetik meg saját névjegykártyájukat, fotókönyvüket, naptárukat az InternetPrint online szerkesztőivel.
Több ezer elégedett ügyfelünk után garantáljuk, hogy te is hamar ráérzel majd arra, hogy milyen könnyedén készíthetsz családi albumot az élet szép eseményeiből pár kattintással. Legyen az születésnap, esküvő, babavárás vagy egy baráti öszejövetel, minden kedves emléket összegyűjthetsz a fotókönyvedben, fotófüzetedben, fényképes naptáradban.
Választhatsz kemény- vagy puhaborítót, készíthetsz kisebb és nagyobb albumot, dekorálhatod kedvedre, úgy, ahogy te szeretnéd.
A digitális nyomdai technológia kiváló minősége, a prémium papírok használata által mi, az InternetPrint hozzájárulunk ahhoz, hogy a számodra kincset érő emlékek még értékesebbé váljanak.

Több ezer elégedett ügyfél

Vásárlóink nagyon kedvelik azt, hogy gyorsan és egyszerűen tervezhetik meg saját névjegykártyájukat, fotókönyvüket, naptárukat az InternetPrint online szerkesztőivel. Több ezer elégedett ügyfelünk után garantáljuk, hogy te is hamar ráérzel majd arra, hogy milyen könnyedén készíthetsz családi albumot az élet szép eseményeiből pár kattintással. Legyen az születésnap, esküvő, babavárás vagy egy baráti öszejövetel, minden kedves emléket összegyűjthetsz a fotókönyvedben, fotófüzetedben, fényképes naptáradban. Választhatsz kemény- vagy puhaborítót, készíthetsz kisebb és nagyobb albumot, dekorálhatod kedvedre, úgy, ahogy te szeretnéd. A digitális nyomdai technológia kiváló minősége, a prémium papírok használata által mi, az InternetPrint hozzájárulunk ahhoz, hogy a számodra kincset érő emlékek még értékesebbé váljanak.

Biztonságos fizetési lehetőségek:

SimplepayPayPal

Szállítási partnereink:

PacketaGLSSamedayPosta

Itt találsz meg minket:

Facebook Instagram