Adatvédelem és biztonság

 

Névjegykártya gyártó rendszerünk tervezésénél különös gondot fordítottunk arra, hogy az Ön adatai a lehető legnagyobb biztonságban legyenek.

Amennyiben Ön ügyfelünkké válik úgy rendszerünk adatbázisába a felhasználói nevén és belépési jelszaván kívül a szállítási és számlázási adatai kerülnek rögzítésre, valamint a rendszerben elmentett névjegykártya információk. Ezek az adatok védett, biztonságosan beállított szervereinken tárolódnak. Ezekhez az adatokhoz és ezek biztonsági másolataihoz csak lojális, büntetőjogi felelősségük teljes tudatában lévő kollégáink férhetnek hozzá. Garantáljuk, hogy ezek az adatok soha, semmilyen célból nem kerülnek harmadik személyhez.

We hate spam! Soha nem fogjuk eladni email címét, vagy más adatait harmadik félnek, és soha nem fogunk küldeni Önnek hirdetéseket.

A megrendelt és kinyomtatott névjegykártyákat illetően is ugyanezeket a biztonsági szabályokat állítottuk fel. Az elkészült névjegyek az Ön tulajdonát képezik, azok csak és kifejezetten Önhöz jutnak el. A gyártásban résztvevő kollégáink is maximálisan eleget tesznek az adatvédelmből adódó kötelezettségeiknek.

A termékek kifizetését Ön aPayPal rendszeren keresztül is le tudja bonyolítani. A PayPal világszerte elismert, biztonságos fizetési rendszer, amelyet ismertsége és megbízhatósága miatt integráltunk az InternetPrint.eu névjegykártya tervező alkalmazáshoz. Mindez az Ön számára azt biztosítja, hogy bankkártya adatai a legnagyobb biztonságban vannak. (Nem tudjuk tárolni hitelkártya adatait. Ezeket kizárólag a PayPal kezeli.)

További, részletes információt itt találja: