Rólunk - InternetPrint

 

Cégünk 2007-ben indította útjára névjegykártya sablon alapú online névjegy szerkesztő szolgáltatását, mellyel a névjegykártya készítés gyorsabbá, kényelmesebbé és korszerűbbé vált. Az ezt követő években elkészült az online fali és asztali naptárszerkesztő, valamint a fotókönyv és fotófüzet szerkesztő szolgáltatásunk is.

Legfőbb célunk, hogy web to print szolgáltatásunk segítségével egyre több személyre szabott nyomdai termék váljon elérhetővé és a legegyszerűbb módon megszerkeszthetővé. Munkatársaink napról-napra azon fáradoznak, hogy munkafolyamatainkat tökéletesítsék, technológiánkat a kor elvárásainak megfelelően fejlesszék.

Központ:

InternetPrint Kft.
Regisztrációs szám: 0109956205
Adószám: 23168660-2-41
Veres Pálné utca 9. 1. em. 2.
Budapest (V.)
1053
Magyarország (Európai Unió)

Digitális nyomda:

Jegenye u. 6.
Budapest (X.)
1107
Magyarország (Európai Unió)


Termékeink gyártásának minden egyes mozzanatát, kezdve a megrendeléstől egészen a csomagok feladásáig, szigorú rendszer szerint végezzük. Gondosan kidolgoztuk az összes munkafolyamat menetét, melyekhez minden egyes esetben ragaszkodunk. Ez a munkamódszer biztosítja, hogy a minőség mindig ugyanazon a színvonalon marad, sőt emelkedik, hiszen munkafolyamatainkat folyamatosan fejlesztjük és ellenőrizzük.

Mindezek az alábbi munkafolyamatok mindegyikére egyaránt vonatkoznak: