Névnapi ajándék ötletek


A Névnap Története és a Névnapi Ajándék

A névnapok hagyománya mélyen gyökerezik kultúránkban, hasonlóan a születésnapok megünnepléséhez. Ilyenkor az adott dátumhoz kapcsolódó keresztnév tulajdonosait családjuk és barátaik köszöntik. Sok névnap eredete visszavezethető a szentek védőszentjének emléknapjaira. A névnapok, mint minden ünnepnap, kiváló alkalmat biztosítanak az összejövetelre és ünneplésre. Bizonyos nevekhez hagyományosan versek, köszöntők és humoros mondások is társulnak.

Magyarországon régi hagyomány, hogy ezen a napon felköszöntik a névnapos családtagokat, kollégákat és ismerősöket, habár a névnap általában nem kap akkora hangsúlyt, mint a születésnap. Az ünneplés során a család és barátok gyakran adnak egymásnak ajándékokat, különösen a nők gyakran részesülnek virágokban vagy kis meglepetésekben.

Ezek az alkalmak kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy kifejezzük szeretetünket és tiszteletünket ismerőseink felé. Egy gondosan választott névnapi ajándék nem csupán a figyelmességünk, hanem az adott személy iránti elismerésünk jele is. Legyen szó férfiaknak vagy nőknek szánt meglepetésről, a lényeg, hogy személyre szabott és értékes legyen.

Névnapi ajándék
Névnapi ajándék

Kreatív Fényképes Ajándékok


Névnapra

A kreatív fényképes ajándékok, mint például egy Fotókönyv, vagy egy elegáns Falikép, tökéletes választások lehetnek, ha valami személyes és egyedi meglepetést szeretnénk.

A fotókönyv nem csak egy ajándék; egy örök emlék, mely összegyűjti azokat a különleges pillanatokat, amelyek közel állnak a megajándékozott szívéhez. Az asztali kép vagy egy gyönyörű fali kép pedig kiválóan alkalmas arra, hogy otthonunkat egyedi, személyre szabott dekorációval gazdagítsuk.

Ajándék Ötletek a Névnapra


Fotókönyv

A fotókönyvek és fotófüzetek tökéletes választást jelentenek, amikor a legkedvesebb emlékeket szeretnénk megőrizni. A névnapi ajándék gyanánt adott fotókönyv nem csak egy tárgy, hanem egy érzelmekkel teli utazás a múltba.

Fali Kép

A falikép készítés saját képeidből lehetővé teszi, hogy kedvenc fotóidat műalkotássá varázsold. Legyen szó családi képekről, tájképekről vagy akár egy kedves állatfotóról, egy ilyen ajándék biztosan szívet melengető lesz.

Asztali Kép

Az asztali képek ideálisak az irodába vagy otthonra, amikor egy kis személyes érintést szeretnénk adni a környezetünknek. Egy ilyen névnapi ajándék mindig emlékeztet majd azokra a különleges pillanatokra.


Fényképes Naptár

A fényképes naptárak lehetővé teszik, hogy minden hónapban újabb kedvenc képpel lepjünk meg. Nem csak praktikus, hanem szívhez szóló ajándék is egyben.

Egyedi Szőnyeg

Az egyedi szőnyeg nyomtatás lehetőséget ad arra, hogy teljesen egyedi dekorációs elemmel gazdagítsd otthonodat vagy irodádat. Egy ilyen névnapi ajándék garantáltan mindenkit lenyűgöz.

A Tökéletes Ajándék Kiválasztása

A névnapi ajándékok kiválasztása nem mindig könnyű feladat. Akár férfiaknak, akár nőknek keresünk meglepetést, a legfontosabb, hogy az ajándék személyre szabott és gondosan megválasztott legyen. Legyen szó egy élmény ajándékról, egy legjobb barátnőnek szánt különleges meglepetésről, vagy egy munkatársunknak adott figyelmességről, a lényeg, hogy az ajándék tükrözze a megajándékozott személyiségét és érdeklődését.

Válassz olyan ajándékot, ami örömöt és boldogságot hoz, és ami hosszú távon is emlékeztet a névnapra és a közöttetek lévő különleges kapcsolatra.

Miért érdemes

minket választanod?

Kiváló nyomdai minőség.

Kiváló nyomdai minőség.

Digitális technológia, legjobb minőségű papír alapanyagok.
Könnyen kezelhető szerkesztő, letöltés nélkül.

Könnyen kezelhető szerkesztő, letöltés nélkül.

Egyszerű, gyors, online szerkesztőprogramok.
100% garancia!

100% garancia!

Hibás termékek javítása, újragyártása, elveszett csomagok pótlása, pénzvisszafizetési garancia.
Ingyenes szállítás.

Ingyenes szállítás.

30 000 Ft felett a kiszállítás díjtalan.
Biztonságos fizetési lehetőségek.

Biztonságos és kényelmes online fizetési módok.

A futárnál bankkártyával is fizethetsz.

Ezért szeretnek bennünket

 
Több ezer elégedett ügyfél
Vásárlóink nagyon kedvelik azt, hogy gyorsan és egyszerűen tervezhetik meg saját névjegykártyájukat, fotókönyvüket, naptárukat az InternetPrint online szerkesztőivel.
Több ezer elégedett ügyfelünk után garantáljuk, hogy te is hamar ráérzel majd arra, hogy milyen könnyedén készíthetsz családi albumot az élet szép eseményeiből pár kattintással. Legyen az születésnap, esküvő, babavárás vagy egy baráti öszejövetel, minden kedves emléket összegyűjthetsz a fotókönyvedben, fotófüzetedben, fényképes naptáradban.
Választhatsz kemény- vagy puhaborítót, készíthetsz kisebb és nagyobb albumot, dekorálhatod kedvedre, úgy, ahogy te szeretnéd.
A digitális nyomdai technológia kiváló minősége, a prémium papírok használata által mi, az InternetPrint hozzájárulunk ahhoz, hogy a számodra kincset érő emlékek még értékesebbé váljanak.

Több ezer elégedett ügyfél

Vásárlóink nagyon kedvelik azt, hogy gyorsan és egyszerűen tervezhetik meg saját névjegykártyájukat, fotókönyvüket, naptárukat az InternetPrint online szerkesztőivel. Több ezer elégedett ügyfelünk után garantáljuk, hogy te is hamar ráérzel majd arra, hogy milyen könnyedén készíthetsz családi albumot az élet szép eseményeiből pár kattintással. Legyen az születésnap, esküvő, babavárás vagy egy baráti öszejövetel, minden kedves emléket összegyűjthetsz a fotókönyvedben, fotófüzetedben, fényképes naptáradban. Választhatsz kemény- vagy puhaborítót, készíthetsz kisebb és nagyobb albumot, dekorálhatod kedvedre, úgy, ahogy te szeretnéd. A digitális nyomdai technológia kiváló minősége, a prémium papírok használata által mi, az InternetPrint hozzájárulunk ahhoz, hogy a számodra kincset érő emlékek még értékesebbé váljanak.

Biztonságos fizetési lehetőségek:

SimplepayPayPal

Szállítási partnereink:

PacketaGLSSamedayPosta

Itt találsz meg minket:

Facebook Instagram