Készíts egyedi névjegykártyát!

Névjegykártya minták:

Népszerű
Szakmák
Stílusok
#868374 %%s_business_card_template% %t%edit%%#349968 %%s_business_card_template% %t%edit%%#116636 %%s_business_card_template% %t%edit%%#688563 %%s_business_card_template% %t%edit%%#827865 %%s_business_card_template% %t%edit%%#377989 %%s_business_card_template% %t%edit%%#195281 %%s_business_card_template% %t%edit%%#682669 %%s_business_card_template% %t%edit%%#545599 %%s_business_card_template% %t%edit%%#954571 %%s_business_card_template% %t%edit%%#914594 %%s_business_card_template% %t%edit%%#849453 %%s_business_card_template% %t%edit%%#443275 %%s_business_card_template% %t%edit%%#361151 %%s_business_card_template% %t%edit%%#353230 %%s_business_card_template% %t%edit%%#654163 %%s_business_card_template% %t%edit%%#635566 %%s_business_card_template% %t%edit%%#879717 %%s_business_card_template% %t%edit%%#137895 %%s_business_card_template% %t%edit%%#565477 %%s_business_card_template% %t%edit%%#131249 %%s_business_card_template% %t%edit%%#769232 %%s_business_card_template% %t%edit%%#115861 %%s_business_card_template% %t%edit%%#153321 %%s_business_card_template% %t%edit%%#151489 %%s_business_card_template% %t%edit%%#384998 %%s_business_card_template% %t%edit%%#934989 %%s_business_card_template% %t%edit%%#232199 %%s_business_card_template% %t%edit%%#566469 %%s_business_card_template% %t%edit%%#473737 %%s_business_card_template% %t%edit%%#572436 %%s_business_card_template% %t%edit%%#539656 %%s_business_card_template% %t%edit%%#833821 %%s_business_card_template% %t%edit%%#198661 %%s_business_card_template% %t%edit%%#735141 %%s_business_card_template% %t%edit%%#664433 %%s_business_card_template% %t%edit%%#532755 %%s_business_card_template% %t%edit%%#461578 %%s_business_card_template% %t%edit%%#334384 %%s_business_card_template% %t%edit%%#986931 %%s_business_card_template% %t%edit%%#644825 %%s_business_card_template% %t%edit%%#478676 %%s_business_card_template% %t%edit%%#939569 %%s_business_card_template% %t%edit%%#897997 %%s_business_card_template% %t%edit%%#543982 %%s_business_card_template% %t%edit%%#186648 %%s_business_card_template% %t%edit%%#451449 %%s_business_card_template% %t%edit%%#123352 %%s_business_card_template% %t%edit%%#337422 %%s_business_card_template% %t%edit%%#369857 %%s_business_card_template% %t%edit%%

Készíts egyedi névjegykártyát!


Névjegy minták minden szakmához

A Névjegykártya Készítő Programunk, egy ingyenes online szerkesztő eszköz, amely lehetővé teszi neked, hogy letöltés nélkül, a böngésződben készítsd el egyedi névjegykártyádat. Az alkalmazással egyszerűen, gyorsan, bárhol és bármikor hozzáférhető egy megbízható tervező eszköz a névjegykártyád személyre szabásához. A program célja, hogy saját adataid és szövegeid felhasználásával egyedi névjegykártyát tudj készíteni, anélkül, hogy grafikai ismeretekre vagy tervezési tapasztalatra lenne szükséged. Ennek köszönhetően bárki, aki rendelkezik internet-hozzáféréssel és egy alapvető szintű digitális eszközzel, mint egy számítógép vagy mobiltelefon, képes lehet a saját névjegykártyáját elkészíteni. Miért is fontos ez? Mert a névjegykártya továbbra is kulcsfontosságú eszköze a professzionális hálózatépítésnek és a személyes márka népszerűsítésének. Az online névjegykártya szerkesztő használata egyszerű és intuitív, így néhány perc alatt létrehozhatod és megrendelheted a saját névjegykártyádat, akár otthonról vagy útközben.

Nem szükséges grafikai szakértőnek lenned ahhoz, hogy egyedi névjegykártyát készíts.

A névjegykártya szerkesztő oldalunk ingyenes, online szerkesztő programja lehetővé teszi, hogy mobilról is kényelmesen tervezhess. Válassz mintáink közül, írd be az adataidat és tedd egyedivé a névjegyedet.

Névjegykártya
Névjegykártya

Válogatott névjegykártya minták: inspiráció minden szakmának


Óriási, jól megtervezett névjegykártya minta választék áll rendelkezésedre. Legyen szó fodrászról, fotósról, építészről, orvosról, vagy ügyvédről, egy jól megtervezett névjegykártya minta hozzáad a professzionalizmusodhoz. A Névjegykártya minták oldalon széles választékot találsz, melyek inspiráló ötleteket nyújtanak minden szakmához.

Biztosan megtalálod a neked való sablont, bármilyen szakmát is művelsz: Műkörmös, pedikűrös, fodrász, kozmetikus, szerelő, masszázs terapeuta, üzletkötő, könyvelő, építész, orvos, ügyvéd, tanár, mérnök, rendezvényszervező, kiskereskedő, fuvarozó, edző, programozó, és sok más névjegykártya sablon, minta közül választhatsz. Ha mégsem találod a neked megfelelőt, akkor írj nekünk ITT és mi az ötleted alapján elkészítjük!

Névjegykártya minták

Személyre szabott megoldások: Névjegykártya opciók


A névjegykártya méret és forma számos lehetőséget rejt. A hagyományos, fekvő formától eltérő egyedi névjegykártyák, mint például álló formátum vagy kétoldalas névjegykártyák, segítenek abban, hogy kitűnj a versenytársak közül. A választható felületkezelés, fóliázás extra fényességet, csillogást vagy matt, selyem textúrát ad a kártyáknak. A sarokkerekítés pedig egy finomított, bankkártyaszerű megjelenést kölcsönöz, valamint praktikus módon meggátolja a sarkok gyűrődését.

Névjegykártya Méretek: Hagyomány és Modernitás

A névjegykártya méreteinek tekintetében két standard opciót kínálunk: a Magyarországon megszokott, hagyományos 90x50 mm és az EU szabvány, hitelkártya méretű 85x54 mm. Mindkét méret népszerű választás üzleti és személyes használatra egyaránt, mivel tökéletesen illeszkednek a standard névjegykártyatartókba és pénztárcákba, valamint optimális felületet kínálnak a kontakt információk és a design elemek elhelyezéséhez. A két méret közötti választás lehetőséget ad, hogy erről te dönts, figyelembe véve a funkcionalitást és az esztétikumot.

Egyedi Névjegykártya Design Ötletek

A névjegykártya design az, ami igazán megkülönböztet minket. A modern és elegáns névjegykártya minták, akár a fotós névjegykártyák, vagy a kétoldalas névjegykártyák, segítenek abban, hogy egyedi brandet építhess. Az innovatív design ötletek, mint a színes névjegykártyák vagy a weboldaladra, profilodra mutató QR kódos névjegykártyák, növelik az esélyedet, hogy emlékezetes maradj. A kétoldalas névjegy hátoldalára elhelyezhetsz jegyzeteket, vagy éves naptárat. Ezzel is növelheted az esélyét hogy a névjegykártádat megőrizzék.

A névjegykártyád nem csak egy darab papír

Újításra vágysz, és úgy érzed, a hagyományos névjegykártyák ideje már lejárt? Gondolkozz újra! Sokan úgy vélik, hogy a digitális korban a névjegykártyák elvesztették relevanciájukat, de mi, az InternetPrint csapata, máshogy látjuk a helyzetet!

A névjegykártya nem csak egy darab papír amelyen az adataid szerepelnek; sokkal több annál!

Egy jól megtervezett névjegykártya az első lépés a sikeres személyes branding felé, egyedi és emlékezetes benyomást hagyva ügyfeleiden.

Fedezd fel a névjegykártyák új generációját,

amelyek több mint csak kontaktinformációt hordoznak. Egy innovatív névjegykártya sokféleképpen felhasználható, nem csak hagyományos értelemben. Íme néhány ötletes módja ennek:

1. Ajándékkártya - Tökéletes módja annak, hogy ügyfeleid számára értéket adj, miközben erősíted a márkahűséget.

2. Kupon - Különleges ajánlatokat és kedvezményeket kínálhatsz rajta, így ösztönözve a vásárlókat, hogy térjenek vissza hozzád.

3. Időpontkártya - Használd a névjegykártyákat emlékeztetőként következő találkozóidhoz vagy időpontjaidhoz, különösen hasznos lehet egészségügyi szolgáltatóknak vagy szépségszalonoknak.

4. Mini szórólap - Tájékoztasd az embereket szolgáltatásaidról, eseményeidről vagy akcióidról egy kreatívan tervezett névjegykártyával, ami több információt tartalmaz.

Ezekkel az ötletekkel a névjegykártyád több lesz, mint egy egyszerű kontaktinformáció-hordozó; értékes marketingeszközzé válik, amely képes megragadni a célközönség figyelmét és hosszú távú kapcsolatok kiépítésére ösztönözni!

Időpont kártya, speciális névjegykártya

Névjegykártya Készítés: Minőség és Precizitás


A Névjegykártya készítés folyamatának középpontjában nálunk a minőség áll. Minden egyes névjegykártyát 350 g-os kiváló minőségű kartonra nyomtatunk, biztosítva ezzel, hogy a kész termékek nem csak esztétikailag vonzóak, hanem tapintásukkal is kiemelkednek. Ez a vastagság ideális egyensúlyt teremt a tartósság és a kifinomultság között, így a névjegykártyák képesek ellenállni a mindennapi használatból eredő igénybevételnek is.

A digitális nyomdai eljárás és a Xerox digitális nyomdagép használata lehetővé teszi számunkra, hogy rendkívül részletgazdag és éles nyomatokat hozzunk létre. A Xerox® EA low-melt toner technológiája révén a nyomatok selyemfényűek, minden fényviszonyban ideális betekintést nyújtanak. A toner alacsony olvadáspontja nem csak a nyomtatás minőségét javítja, hanem a környezeti hatásokkal szembeni ellenálló képességét is növeli, így a névjegykártyák fóliázás nélkül is kellemes tapintásúak és rendkívül tartósak.

Termékeink minőségét folyamatosan ellenőrizzük,

az automatizált folyamatokat is folyamatosan alávetjük emberi ellenőrzésnek. Gépeinket folyamatosan kalibráljuk, így a kitűzött magas minőséget minden esetben meg tudjuk őrizni hosszú távon is.

Futárral kiszállítás esetén csomagjaink kifejezetten ütés- és cseppállóak, valamint törekszünk arra is, hogy a környezet védelme érdekébe a csomagolóanyagok újrafelhasznált papír alapanyagból készüljenek.

Névjegykártya Bárhová


A névjegykártya készítés nem ismer határokat. Online névjegykártya készítés szolgáltatásunkkal az egész országban, és az egész világban elérhetőek vagyunk. A kisvárosokban és a nagyvárosokban egyaránt gyors és hatékony szolgáltatást nyújtunk. Budapest összes kerület, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét, Székesfehérvár, vagy akár a legkisebb faluban is. Névjegykártya Szombathely, Szolnok, Tatabánya, Kaposvár, Békéscsaba, Érd, Veszprém, Zalaegerszeg, Sopron, Eger, Nagykanizsa, vagy bármely más városba, településre. Mindenhová szállítunk, így Neked egyetlen lépést sem kell megtenned!

Többféle elérhető futárral és szállítási móddal dolgozunk. Rendelhetsz házhozszállítással, vagy átvételi pontba is. A szállítási árakat megróbáljuk alacsonyan tartani, a kiszállító cégektől kapott kevezményeket pedig továbbadjuk ügyfeleinknek.

Árazás és Ár-érték Arány: Névjegykártya Árak

A névjegykártya árak tekintetében törekszünk a legjobb ár-érték arány biztosítására. Legyen szó egyedi tervezésű, vagy mintából készített, kiváló minőségű névjegykártyákról, az árazásunk átlátható, nincsenek rejtett költségek. A céges névjegykártyák tömeges rendelése esetén kedvező árakat tudunk adni.

Miért érdemes

minket választanod?

Kiváló nyomdai minőség.

Kiváló nyomdai minőség.

Digitális technológia, legjobb minőségű papír alapanyagok.
Könnyen kezelhető szerkesztő, letöltés nélkül.

Könnyen kezelhető szerkesztő, letöltés nélkül.

Egyszerű, gyors, online szerkesztőprogramok.
100% garancia!

100% garancia!

Hibás termékek javítása, újragyártása, elveszett csomagok pótlása, pénzvisszafizetési garancia.
Ingyenes szállítás.

Ingyenes szállítás.

30 000 Ft felett a kiszállítás díjtalan.
Biztonságos fizetési lehetőségek.

Biztonságos és kényelmes online fizetési módok.

A futárnál bankkártyával is fizethetsz.

Ezért szeretnek bennünket

 
Több ezer elégedett ügyfél
Vásárlóink nagyon kedvelik azt, hogy gyorsan és egyszerűen tervezhetik meg saját névjegykártyájukat, fotókönyvüket, naptárukat az InternetPrint online szerkesztőivel.
Több ezer elégedett ügyfelünk után garantáljuk, hogy te is hamar ráérzel majd arra, hogy milyen könnyedén készíthetsz családi albumot az élet szép eseményeiből pár kattintással. Legyen az születésnap, esküvő, babavárás vagy egy baráti öszejövetel, minden kedves emléket összegyűjthetsz a fotókönyvedben, fotófüzetedben, fényképes naptáradban.
Választhatsz kemény- vagy puhaborítót, készíthetsz kisebb és nagyobb albumot, dekorálhatod kedvedre, úgy, ahogy te szeretnéd.
A digitális nyomdai technológia kiváló minősége, a prémium papírok használata által mi, az InternetPrint hozzájárulunk ahhoz, hogy a számodra kincset érő emlékek még értékesebbé váljanak.

Több ezer elégedett ügyfél

Vásárlóink nagyon kedvelik azt, hogy gyorsan és egyszerűen tervezhetik meg saját névjegykártyájukat, fotókönyvüket, naptárukat az InternetPrint online szerkesztőivel. Több ezer elégedett ügyfelünk után garantáljuk, hogy te is hamar ráérzel majd arra, hogy milyen könnyedén készíthetsz családi albumot az élet szép eseményeiből pár kattintással. Legyen az születésnap, esküvő, babavárás vagy egy baráti öszejövetel, minden kedves emléket összegyűjthetsz a fotókönyvedben, fotófüzetedben, fényképes naptáradban. Választhatsz kemény- vagy puhaborítót, készíthetsz kisebb és nagyobb albumot, dekorálhatod kedvedre, úgy, ahogy te szeretnéd. A digitális nyomdai technológia kiváló minősége, a prémium papírok használata által mi, az InternetPrint hozzájárulunk ahhoz, hogy a számodra kincset érő emlékek még értékesebbé váljanak.

Biztonságos fizetési lehetőségek:

SimplepayPayPal

Szállítási partnereink:

PacketaGLSSamedayPosta

Itt találsz meg minket:

Facebook Instagram